Workshop woondeken lontwol handbreien

Artikel 2 van 8
€ 95,00

Workshop woondeken handbreien

Wil jij ook zo'n mooi kleed op je bank of op je bed? Wil jij een eye-catcher op je veranda? Doe dan gezellig mee met de workshop Woondeken maken en maak een comfortabel woonkleed van lontwol in 2,5 uur.

De workshop vindt plaats bij Intratuin in het Tuincafé.

Nieuwe datums! Vrijdagavond van 18:00 - 21:00. Kun je niet op vrijdag maar wil je wel graag deze workshop volgen dan is zaterdagochtend ook nog een optie. Dit is niet bij de Intratuin in Heerhugowaard en maar voor 2 personen max.

Workshop woondeken maken. Locatie Heerhugowaard

  • Vrijdagavond:  Oktober, november 2022

De deken maak je met lontwol, en fijne merinowol die niet prikt.  Hiermee brei je met je handen een deken. Niet op je armen, dat zal te zwaar zijn maar je legt de deken voor je op een tafel. De kleur van de woondeken kies je vanaf een kleurkaart. Je kiest een kleur die bij je interieur past. Mail naar info@creastudiojufwolle.nl dan ontvang je via email een kleurkaart en kun je jouw favoriete kleur uitzoeken.

de afmeting van de deken is ongeveer 125 x 120 cm. Geschikt om op te zitten en decoratief neer te leggen. Maak je de deken groter wordt deze veel te zwaar. Vind je de deken te klein dan kan je deze groter maken. Je hebt dan meer garen nodig. Voor 500 gram betaal je € 11,50 bij.

Workshop prijs: € 95,- inclusief 2,5 kilo lontwol en koffie/thee met iets lekkers.

De datum is in overleg. Het kan op vrijdagavond bij de Intratuin Heerhugowaard van 18:00 tot 21:00

Vraag naar de mogelijkheden via email: info@creastudiojufwolle.nl

Woondeken handbreien: Wil jij zelf een mooie woondeken maken? Een super trendy eye catcher voor je interieur? Meld je dan aan voor een super leuke workshop. Je maakt de deken met je handen, in 2,5 uur tijd is de deken af. De wol waarmee je de deken maakt is de beste kwaliteit lontwol. Je kunt kiezen uit 2 natuurlijke kleuren en meer dan 45 biologisch geverfde kleuren. De biologisch geverfde lontwol is in vele kleuren te bestellen. Je ontvangt van mij een kleurkaart via de mail om jouw favoriete kleur te bestellen. (de levertijd is ongeveer 5 werkdagen). Hou daar rekening mee met de datum van de workshop.

AANMELDEN voor de workshop deken maken:  info@creastudiojufwolle.nl

Je breit de deken met je handen/vingers in een tricotsteek.
Je hebt geen brei-ervaring nodig.

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk, het is echt niet moeilijk!

Review: Nicolien 'Leuke workshop ‘Woonkleed XXL breien’ gevolgd, met prachtige Merinowol. Duidelijke uitleg, prachtig resultaat!'

De lontwol waarmee je de deken maakt, heeft een lage micron dat wil zeggen dat het niet kriebelt en lekker zacht aanvoelt.

Je krijgt 5 bollen lontwol van 500 gram. Hiermee maak je een ruime deken van ongeveer 120 cm  x 125 cm. Wil je de deken groter dan heb je meer lontwol nodig. Lontwol is een natuurproduct, het komt van de vacht van het schaap. Van de merino schaap komt de mooiste wol. De wol van de merino schaap is zacht en kriebelt niet door de lage micron.

Lontwol kopen? In de webshop koop je merino lontwol Greige, new Zealand en Scotch, dit zijn natuurlijke merino's. Wil je een gekleurde Merino dan kun je kiezen uit meer dan 50 kleuren. Ik stuur je een kleurkaart online. Mail naar info@creastudiojufwolle.nl voor de kleurkaart.

Wil je een deken voor je bank maar wil je die niet zelf maken dan maak ik een deken voor je. Per deken komt er € 50,00 maakkosten bij. Je betaald 25,- per kilo voor het materiaal. Voor een deken van 2 kilo betaal je € 100,-

Aanmelden voor de workshop: info@creastudiojufwolle.nl

Lees hier mijn blog over  lontwol

Wat is lontwol

Wat kun je maken met lontwol

en hier over wol

 

© 2015 - 2024 Creastudio Juf Wolle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel