Even voorstellen

Wie zit achter Creastudio Juf Wolle? Dat ben ik, Marleen Lubbers. Handwerken is mijn lust en mijn leven.Van kinds af aan heb ik alle technieken geleerd; borduren, haken, breien, weven en macrameeën. Ik heb dan ook een opleiding gevolgd aan de kunstacademie, mode en styling. Daar heb ik alle technieken kunnen gebruiken om te ontwerpen en creëren.

Cursussen en workshops. In de studio leer ik iedereen handwerken en dan voornamelijk de basisteken van haken, breien en macrameeën. De basissteken zijn het belangrijkst van hieruit kun je alles maken wat je wilt. Ik geniet er ontzettend van om alles wat ik geleerd heb over te brengen op mijn cursisten. Het enthousiasme wanneer een cursist weer een nieuwe steek of techniek onder de knie heeft, daar word ik zelf ook heel erg blij van. Naast de cursussen zijn er ook leuke workshops te volgen. De workshops zijn leerzaam, gezellig en creatief. Er ontstaan prachtige creaties waarmee de deelnemers enthousiast tevreden naar huis gaan.

Ontwerpen: Het ontwerpen van patronen is een proces. Het creëren van nieuwe patronen begint bij een idee. Ik zoek daar een passend garen bij en een steek die er mooi bij past. Ik maak meestal een proeflapje, als dat goed is dan begin ik met de vorm en zo ontstaat een nieuw ontwerp.

Graag hoor ik van jou, waar je interesse ligt. Wil je leren haken of wil je graag een patroon? Je kan me mailen of appen met vragen of opmerkingen. Graag hoor ik van je.

Via de nieuwsbrief, mijn blog en sociale media houd ik je op de hoogte over patronen, steken en handwerken. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting die je kunt besteden op alle artikelen uit de webshop. Op wol en garens, handwerkpakketten, handwerkboeken en patronen. 

Contact:

Email Creastudio Juf Wolle
Mobiel: 0639136184

Vriendelijke groet,

Marleen Lubbers
Creastudio Juf Wolle
Heerhugowaard

 

 

© 2015 - 2024 Creastudio Juf Wolle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel