Privacyverklaring

Bedrijfsgegevens:

Marleen Lubbers

Telefoon: 0639136184
Email: info@creastudiojufwolle.nl

Webshop

Naam: Creastudio Juf Wolle voorheen Webwolwinkel
Emailadres: info@creastudiojufwolle.nl
Telefoon: 0639136184
KVK nummer: 62689959
BTW nummer: NL001947632B61

Adres:
Zuiderlicht 163
1705TS Heerhugowaard

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de AP

Klachten over persoonsgegevens kun je melden bij Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is het Zelfstandig bestuursorgaan dat in Nederland bij wet als toezichthouder is aangesteld voor het toezicht op het verwerken van persoonsgegevens. De organisatie houdt zich dus bezig met privacy. De taken van de AP vloeien voort uit de Europese Privacyrichtlijn 95/46/EG die voor alle landen van de EU geldt. Deze richtlijn is vervangen door de algemene verordening gegevensbescherming. Alle lidstaten van de EU hebben een eigen instantie, soortgelijk aan de AP.

Autoriteit Persoonsgegevens (AP)

Contactgegevens

Internet:  Autoriteit Persoonsgegevens

Bezoekadres

  • Bezuidenhoutseweg (alleen volgens afspraak) 30
  • 2594 AV Den Haag

Postadres

  • Postbus 93374
  • 2509 AJ Den Haag

De soorten persoonsgegevens die verwerkt worden

Naam, adres en woonplaats
Emailadres en mobielnummer

Het doel van de persoonsgegevens

Het verwerken van je bestelling
Het versturen van een email met gegegevens over de verzending
aanmelden voor een workshop of cursus
Betalen via mobiel

Je ontvangt pas een nieuwsbrief als jij je daar voor hebt aangemeld. De nieuwsbrief kan altijd opgezegd worden. Dit staat onder elke nieuwsbrief. Nieuwsbrieven worden verzonden met Laposta contact site www.laposta.nl

Hoe lang bewaren wij de gegevens

7 jaar bewaren wij de Persoonsgegevens ivm de belastingaangifte. Wil jij je naam, adres en woonplaats laten verwijderen op je bestelling/factuur en pakbon? Stuur dan een email naar info@creastudiojufwolle en wij verwijderen je Persoonsgegevens. Vermeld om welke factuurnummer en factuurdatum het gaat.

Toestemming persoonsgegevens intrekken: Wanneer je toestemming hebt gegeven en wij jouw persoonsgegeven hebben gebruikt, kan je deze ook weer intrekken. Ook heb je het recht om gegevens in een leesbare vorm opgestuurd te krijgen. Een verzoek om persoosgegevens te wissen kan via email: info@webwolwinkel.com. Wij verwerken je verzoek binnen 3 weken.

Partijen aan wie wij je persoonsgegevens vermelden

Voor verzenden van jouw bestelling:

PostNL
DHL
MyParcel

Betaaldienst: Mollie betaalsysteem; Veilig betalen met iDeal,  vooraf overmaken
Addthis knop: Facebook, Pinterest, Instagram, Google+


Google analitycs: Om gegevens te verzamelen op de webshop
Webshop: Creastudio Juf Wolle

Creastudio juf Wolle site: - Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een bestelling of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding -

Wij maken gebruik van cookies:

 

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Waar worden cookies voor gebruikt?
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?
Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.

AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest en diverse andere social media websites.

Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site Webwinkelkeur. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

 

Garantie voorwaarden
Op alle producten zijn de in Nederland geldende garantie voorwaarden van toepassing. Voor de uitvoering van garanties volg je onderstaande procedure:

Wanneer er iets niet in orde is met je product, neem dan contact op met de webwolwinkel klantenservice telefonisch 0639136184 of per email: info@creastudiojufwolle.nl. Samen zullen wij analyseren wat er aan de hand is; 

  • Nadat is vastgesteld dat er een probleem voordoet met je product kun je het product terug sturen naar Creastudio Juf Wolle, Zuiderlicht 163, 1705TS Heerhugowaard.  Kosten zijn voor eigen rekening.

  • Om voor de uitvoering van garantie van je product in aanmerking te komen, bied je het product altijd aan samen met een kopie aankoopbewijs van webwolwinkel, een duidelijke probleemomschrijving met daarop vermeld je gegevens en indien van toepassing het garantiebewijs van het desbetreffende product. Zonder deze begeleidende stukken is het niet mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen, noch om je te informeren over de status daarvan; 

  • Na in behandeling name van je garantieverzoek, word je daarvan per e-mail op de hoogte gebracht door webwolwinkel. Gedurende de uitvoeringsperiode kun je informeren naar de status via de e-mail. Nadat je product hersteld of vervangen is, wordt het product naar je toe verzonden. De duur van de afwikkeling is sterk gerelateerd aan het desbetreffende product en eventuele toeleveringen van de fabrikant. Webwolwinkel is hierbij volledig afhankelijk van de servicecapaciteit van een fabrikant; 

  • Stuur nooit producten retour zonder bovenstaande procedures te doorlopen. Indien wij onaangekondigd producten retour ontvangen en daarvan niks afweten, kunnen wij deze niet in behandeling nemen.


 

© 2015 - 2020 Creastudio Juf Wolle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel