Haakpakket babydeken Granny Square Flower haken

Artikel 3 van 8
€ 32,50
Voorraad 2 stuks

Haakpakket Granny square flower deken haken

Haak zelf een mooie deken met dit haakpakket. Met dit pakket kun je een babydeken haken van ongeveer 66 x 90 cm. Er zijn heel wat gehaakte vierkantjes nodig voor deze deken, daar ben je wel een poosje mee bezig. Maar het kleurrijke resultaat met bloemen mag er zijn en is leuk voor bijvoorbeeld een ledikant of box. Haak nu je eigen babydeken en bestel het complete haakpakket met de benodigde garens en haakpatroon. Het haakpatroon van de deken is voor beginners goed te doen als je de basissteken kunt haken. De deken is gehaakt met stokjes. je haakt een aantl vierkanten en driehoeken die je aan elkaar maast.

In 'Aan de Haak 53' themanummer  'Fancy Flower' staat de Granny Flower Deken, ontworpen door Marleen Lubbers. Dit mooie haakwerk is beschikbaar als haakpakket met de bijbehorende garens. Het ontwerp combineert bloemenmotieven met klassieke granny squares voor een prachtig resultaat. Met dit haakpakket creëer jij een fijn granny deken met flowers.

Het haakpatroon staat in Aan de Haak 53 themanummer Fancy Flower.
Ook vind je het haakpatroon op Hobbyou. Kijk bij haakpatronen.

Het haakpakket bestaat uit:

  • 3 bollen Durable Coral Linen 2212
  • 3 bollen Durable Coral Vintage green 2134
  • 3 bollen Durable Coral Ivory 326
  • 4 bollen Durable Coral Raspberry 228
  • Inclusief haakpatroon

Durable Coral haakkatoen

Het bekende Durable Coral haakkatoen is al meer dan 30 jaar verkrijgbaar. Het kleurenpalet bestaat uit vele kleuren waardoor de meest uiteenlopende projecten zijn te maken. De draad bestaat uit 100% gemerceriseerd katoen.

Het haakkatoen is zacht en ideaal voor haakprojecten als woonaccessoires, amigurumi’s of (baby)kleding. Met 86 kleuren is er voor ieder project een passende kleur te vinden en zijn er vele kleurcombinaties mogelijk.

Dit garen is geproduceerd volgens de OEKO-TEX® Standard 100 . Dat wil zeggen dat dit garen getest is op schadelijke stoffen en dat dit garen daarom in ecologisch opzicht onschadelijk is voor de mens.

Je hebt nodig; Een haaknaald 2.5mm, schaar en maasnaald.
Het haakpatroon wordt meegeleverd. maar is ook te vinden in 'Aan de Haak 53' themanummer Fancy Flower en op Hobbyou

De moeilijkheidsgraad is eenvoudig tot gemiddeld. Je haakt namelijk een aantal granny squares, driehoeken en 4 hoekpunten. Een granny square bestaat uit stokjes en lossen. Je haakt rond zodat het een vierkant wordt. Je maakt de onderdelen aan elkaar vast met een maasnaald. Je kan het ook aan elkaar haken, dan krijg je een ander effect.

Dus haal je haaknaald tevoorschijn, kies je favoriete garens en laat je inspireren door de prachtige Granny Flower Deken. Of je nu een doorgewinterde haakster bent of net begint aan je haakavontuur, dit ontwerp biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit, expressie en plezier.

 

© 2015 - 2024 Creastudio Juf Wolle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel