Durable Soqs tweed 2145 Golden Olive

Artikel 12 van 27
€ 3,60
Voorraad 6 stuks

Durable Soqs tweed Golden Olive 2145

Durable Soqs tweed

Durable heeft een nieuw garen op de markt gebracht, een garen met een tweed effect. Tweed is altijd een goed idee, het tweed-effect geeft een tijdloze look. Het mooie Durable Soqs is nu ook verkrijgbaar als Tweed variant. Soqs Tweed is een menging van superwash wol, polyamide en een klein aandeel viscose. Het aandeel viscose zijn de kleine stukjes garen in contrasterende kleuren wat voor het tweed-effect zorgt. Het speciale effect maakt dat het garen prachtig is voor bijvoorbeeld stoere knuffels, fair isle projecten of speelse sokken.

Het garen is prima te combineren met de kleuren van Soqs voor nog meer combinatiemogelijkheden. Een bol van 50 gram bevat 210 meter en het advies voor de naalddikte is 2,5 – 3 mm. Twee bollen zijn voldoende voor een paar sokken, of combineer de verschillende kleuren. Dit sterke garen is op vele manieren toepasbaar.  

Durable Soqs tweed met gratis breipatronen

Bekijk hier welke gratis patronen beschikbaar zijn, uiteraard zijn de patronen van Durable Soqs ook te gebruiken voor het nieuwe Durable Soqs tweed.

Specificaties:

Gewicht: 50 gram
Looplengte: 210 meter
Samenstelling: 72% wol, 25% polyamide, 3% viscose
Advies naalddikte: 2.5-3.0 mm

Wil jij sokken breien met Durable Soqs of Durable Soqs tweed?  Bestel dan deze handige breipakket met garen, breipatroon en rondbreinaald.

Sokken breien leren, bij Creastudio Juf Wolle

Kun je geen sokken breien maar wil je dat wel leren? Dan kan dat bij Creastudio Juf Wolle. Volg een breicursus of een workshop Sokken leren breien.

© 2015 - 2024 Creastudio Juf Wolle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel