Van Webwolwinkel naar Creastudio Juf Wolle

Artikel 5 van 18

Van Webwolwinkel naar Creastudio Juf Wolle

Van webshop naar website
Na ruim 3 jaar verkopen online, heb ik de webshop omgeruild voor een website en heb ik het assortiment volledig verandert. Ik ga mij nu volledig richten op het geven van cursussen en workshops handwerken en patronen ontwikkelen. Het verkopen van wol was voor mij geen uitdaging meer. Veel administratie, verwerken van bestellingen en verzenden van pakketten.

Van webshop naar lesgeven
Toen ik begon met de webshop en de verkoop van wol kreeg ik veel reacties op de voorbeelden die ik gehaakt had.  Ze wilden graag die amigurumi haken maar wisten niet hoe. Zo ben ik begonnen met les geven. Er was veel interesse in haken maar ook in breien en macrameeën. Uit die lessen zijn groepen ontstaan die nog elke keer samen handwerken bij mij thuis. Heel erg gezellig en ze leren elke weer iets nieuws. Ze leren nieuwe steken maar ze komen ook met eigen patronen die we dan gaan uitwerken. Soms komt er iemand met een ingewikkeld Engels patroon, en ook dan komen we er samen uit. Heel erg leerzaam, sociaal en gezellig.

Intratuin en workshops
De Intratuin Heerhugowaard vroeg aan mij of ik een workshop woondeken met lontwol kon geven. Dat wilde ik wel en ging op zoek naar lontwol en vond dat bij Meervilt in Haarlem (Nu verhuist naar Texel) Nu geef ik alweer een aantal jaren workshops bij de Intratuin. Ook het maken van een plantenhanger is daar nog bij gekomen. De macramé knooptechniek is nog steeds populair. De cursisten zijn altijd erg verrast dat ze zelf van de lontwol een prachtige deken kunnen maken of een plantenhanger kunnen knopen. En alle projecten van iedereen zijn uniek. Daar doe ik het voor. Iedereen enthousiast maken voor het handwerken.

Verhuizing
De overgang van webshop naar website ging samen met een verhuizing. Ik ben in februari van dit jaar verhuisd binnen Heerhugowaard. Midden in de Corona crisis. Een voordeel was dat je thuis moest werken dus klussen ging prima. Een groot voordeel van het nieuwe huis is dat er een studio naast het huis is met eigen ingang. Hier ga ik de workshops en cursussen geven. Helaas met het Corona virus moeten we nog even binnenblijven. De cursussen zullen weer starten zodra het kan en mag. Ik kan niet wachten.

Haak- en breipatronen ontwerpen
Ondertussen heb ik het ontwerpen van haak- en breipatronen opgepakt en werk ik projecten uit die ik nog heb liggen. Daar is nu veel tijd voor. Ik haak veel proeflapjes en voorbeelden die ik voor de cursussen kan gebruiken. Ook ontwikkel ik nieuwe workshops zoals sokken breien. Een aantal patronen die ik heb gemaakt staan in het handwerkblad “Aan de Haak” en ik heb contact met het garenmerk Durable waar ik een basis sokkenpatroon voor ga ontwikkelen. Genoeg te doen, ik ga me zeker niet vervelen. Op de site vind je gratis haak- en breipatronen en er komen nog steeds meer bij. Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan houd ik je op de hoogte van nieuwe patronen en cursussen.

Nieuwsbrief aanmelden

Creastudio Juf Wolle
Is een studio waar jij kunt leren handwerken maar ook gezellig met elkaar kunt handwerken. Zodra het weer kan nodig ik je uit om te komen kijken en samen te gaan handwerken. De openingstijden zijn dinsdag, woensdag en vrijdagochtend van 10.00 – 12-30. Graag van tevoren aanmelden dat kan door een WhatsApp bericht of email te sturen. De kosten zijn 5 euro per keer inclusief koffie/thee en wat lekkers. Na 10x kun je 1x keer gratis komen of je neemt een abonnement voor 50,- euro dat is dan voor 12x. De eerste keer is een kennismaking en geheel gratis.

Graag zie ik je in mijn studio dan gaan we samen iets moois creëren.

Groetjes Marleen                                                      

Creastudio Juf Wolle
Zuiderlicht 163
1705TS Heerhugowaard
Mobiel: 0639136184
Email: info@creastudiojufwolle.nl

 

Volg mij:

Facebook @studiojufwolle.nl
Instagram @creastudiojufwolle.nl
Pinterest @webwolwinkel

Je kan je aanmelden voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte wordt gehouden van nieuwe cursussen en workshops en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe patronen. Nieuwsbrief aanmelden

© 2015 - 2024 Creastudio Juf Wolle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel