Review De breibijbel

Artikel 1 van 5

Review De Breibijbel

Prijs: 9,95  de breibijbel

Een onmisbare gids met maar liefst 300 steken, kabels en patronen.

De nieuwe breibijbel in een nieuw jasje. Dit is een herziene editie en een hele geslaagde! De gids laat een wereld vol nieuwe breimogelijkheden zien. 300 steken, van tijdloze klassieke tot volledig nieuwe, bijzondere en originele steken. De steken zijn op soort en niveau ingedeeld en vergezeld gaan van duidelijke, beknopte instructies. Bij elke steek een prachtige kleurenfoto.
In deze nieuwe versie staan toegankelijke ontwerpen voor beginners. Deze breipatronen zijn toer voor toer uitgeschreven en de telpatronen zijn eenvoudig te lezen. Naast de stekencollectie krijg je ook meer breikennis zoals; hoe je de steken kunt toepassen ook belangrijke technieken worden uitgelegd. Hoe je telpatronen leest en handige ideeën krijgt. Met deze vernieuwde breibijbel leer je niet alleen maar steken maar ook hoe ze toe te passen. De breisteken zijn geschikt voor breisters van alle niveaus, van eenvoudige steken tot ingewikkelde patronen. Een boek vol inspiratie.

Indeling:

  • Stekenoverzicht, meer dan 300 steken inclusief een gerstekorrel
  • Stekenvoorbeelden, boordpatroon, kabels, ajour enz.
  • De steken toepassen, een eigen ontwerp uitwerken en ideeën galerie
  • Belangrijke technieken, opzetten, recht en averecht breien, meerderen en afkanten
  • Telpatronen lezen, symbolen leren lezen, beschrijvingen worden duidelijk, volgorde van lezen
  • Afkortingen en symbolen, breitermen en symbolen die staan bij de breipatronen

Stekenoverzicht: Aan het begin van elk hoofdstukvind je een ‘stekenoverzicht’ met alle steken uit het hoofdstuk naast elkaar, zodat je ze kunt vergelijken. De steken hebben allemaal een duidelijke kleurenfoto, een stukje tekst over de steek, een telpatroon en een werkwijze per toer.

Stekenvoorbeelden: De voorbeelden staan in hoofdstukken: Recht en averecht, Gekruiste steken, Kabels, Ajour, Noppen en blaadjes, Jacquard en motieven inbreien, Bijzondere steken, Letters/cijfers

De steken toepassen: hier leer je hoe je de steken kunt gebruiken. Hier zie je hoe je een steek in een ontwerp gebruikt. Bepaal wat je wilt maken, neem de maat en ga pas breien als je de maat hebt bepaald en het garen hebt uitgezocht. Begin met een proeflapje en bepaal dan het aantal steken

Belangrijke technieken: in dit deel vind je alle belangrijke technieken, van opzetten tot ingewikkelde technieken zoals meerderen en minderen.

Telpatronen lezen: Hier leer je hoe je een telpatroon leest.

Afkortingen en symbolen: Hier staan de meest gebruikte symbolen en afkortingen. De afkortingen staan ook op het uitklapvel.

Met alle onderdelen uit dit boek brei jij eenvoudig behaaglijke truien, luxueuze shawls, persoonlijke cadeautjes of stijlvolle interieurdecoraties. Dit boek zal je zeker inspireren.

Ik gebruik dit boek vooral om nieuwe ideeën op te doen en nieuwe patronen te ontwikkelijken. Je gebruikt dit boek naast breipatronen. Om even op te zoeken hoe de techniek gaat of wat de afkorting betekent. Of je wilt een sjaal breien, dan zoek je een mooie steek en maakt een fijne sjaal. Het boek is onmisbaar voor elke breister.

Kun je niet breien en wil je dat graag leren maar niet uit een boek of van Youtube? Volg dan een cursus leren breien of een workshop sokken breien bij Creastudio Juf Wolle.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling. Mis voortaan geen breipatronen, inspiratie, nieuwe garens en aanbiedingen meer!

Heb je een vraag of opmerking of wil je iets zeggen, stuur een email naar info@creastudiojufwolle.nl en ik geef je zo snel mogelijk een antwoord.

Bestel hier je breibijbel: € 9,95

© 2015 - 2024 Creastudio Juf Wolle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel