Handwerkworkshop project: Die heerlijke natuur!

Artikel 3 van 18

Handwerkworkshop project: Die heerlijke natuur!

Kussens en Mandala's voor het rozenprieel

Voor het project "Die heerlijke natuur!" ben ik gevraagd om een aantal handwerkworkshops te geven. Kasteeltuin Assumburg heeft een prachtige rozentuin met rozenprieel. De opdracht is het rozenprieel aankleden met kussens en Mandala's voor de tentoonstelling die in augustus en september plaats zal vinden.

De handwerkworkshop bestaat uit 3x een vrijdagochtend handwerken aan mandala's en kussens en een terugkomdag om de tentoonstelling in te richten. De werkstukken bestaan uit kussens en Mandala's en heel veel rozen. De deelnemers krijgen patronen en garens om de werkstukken te maken. Na de uitleg gaan ze enthousiast aan de slag. Niet alle deelnemers zijn even ervaren maar dat is geen probleem. De patronen zijn zo gemaakt dat iedereen zijn eigen variatie en creativiteit kan toepassen. Hierdoor ontstaat er een diversiteit van kussens en Mandala's. Door het kleurgebruik wordt het toch nog een geheel. Met Vroukje Betten, die mij assisteerde, heeft iedereen een kussen en Mandala gemaakt.

De tentoonstelling 'Die heerlijke natuur!" is een cultuurproject met een beeldententoonstelling, natuurfotografie en een handwerkproject voor het rozenprieel en Koetshuijs Assumburg te Heemskerk en is vanaf 8 augustus te bezoeken.  Kom vooral allemaal kijken en geniet van de prachtige tuinen bij Kasteel Assumburg in Heemskerk.


Tentoonstelling: Rozenprieel en koetshuijs Assumburg te Heemskerk
Project: Die heerlijke natuur!
Datum: Augustus en september 2021

Handwerkproject kussens en Mandala's.
Patronen zijn op de website van Creastudio Juf wolle te vinden.

Marleen Lubbers

 

 

© 2015 - 2024 Creastudio Juf Wolle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel