Workshop handwerken cultuurproject 'Die heerlijke natuur'

Artikel 4 van 18

Workshop handwerken

Project: Die heerlijke natuur!

In mei 2021 start de cultuurproject 'De heerlijke natuur!’ Dat is een tentoonstelling van foto’s, handwerken en beelden in kasteeltuin Assumburg. Ze hebben mij gevraagd om de handwerkworkshops te begeleiden. Heel erg leuk natuurlijk. Het thema is natuur en dat past helemaal bij mij.

Tijdens de workshops gaan we kussens en mandala’s maken die worden tentoongesteld in het rozenprieel en koetshuis van Assumburg te Heemskerk. De workshop is inclusief materiaal voor 1 kussen en 3 mandala’s. De workshop is 3x anderhalf uur plus een terugkom-moment om de tentoonstelling in te richten. De tentoonstelling is in augustus en september.

Datum: vrijdagochtend 28 mei, 4 juni en 11 juni
Tijd: 10:00 tot 11:30

Aantal deelnemers: 10 personen
Locatie: Kasteeltuin Assumburg in Heemskerk

De workshops zijn 3x anderhalf uur. Je krijgt materiaal om 1 kussen en 3 mandala’s te maken. Er zijn patronen en voorbeelden waarmee je aan de slag kunt. Het niveau is gemiddeld maar heb je geen ervaring dat is geen probleem er is begeleiding van mij en er zijn eenvoudige patronen om mee te beginnen. Het is handig als je je eigen breinaalden of haaknaalden meeneemt omdat jij daaraan gewend bent maar als je dat niet hebt dan kan je gebruik maken van de naalden die er zijn.

Aanmelden en informatie kan via facebookpagina @Dieheerlijkenatuur en website www.deblauwedeur.nl

Geef je snel op want vol is vol. Dit is een uniek en eenmalig cultuurproject.

HANDWERKEN IS EEN DUURZAAM AMBACHT

Marleen van Creastudio Juf Wolle

www.creastudiojufwolle.nl

© 2015 - 2024 Creastudio Juf Wolle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel