Cursus haken 5x 2 uur

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 119,90

Cursus haken, 5x 2 uur haaklessen

Wil jij leren haken of kun jij haken maar wil je meer leren volg dan een cursus van 5x 2 uur. In 5 dagdelen leer je alles over haken en haak jij je eigen patronen. Je leert met de basisteken heel veel nieuwe steken om prachtige projecten te maken. Je leert rond, vierkant, zeshoek en andere vormen te haken. Haakdiagrammen lezen en amigurumi's haken zijn ook mogelijk. De lessen zijn in kleine groepjes dus er is alle aandacht voor elke cursist.

Per les krijg je 1 bol wol om mee te haken. je krijgt 3x een haaknaald. 3 mm, 5 mm en 10mm. Je leert met dik en dun garen haken. Zo kom je er achter wat jouw het beste ligt. Ik werk met haaknaalden van Clover. Dat zijn fijne haaknaalden. Ze liggen lekker in de hand met een softgreep krijg je minder kramp in je vingers en kun je langer door haken.

In de studio is materiaal aanwezig. Heel veel soorten garens, handwerkboeken, haakpakketten en alle maten haaknaalden. Garen, haaknaalden en handwerkboeken kun je kopen.

Je kunt je aanmelden voor de cursus door mij een email te sturen. Zodra de cursussen weer doorgaan krijg je van mij een berichtje en plannen een datum in voor de lessen.

Prijs: 119,90,- inclusief materiaal om te haken en 3 haaknaalden
Locatie: Studio Creastudio Juf Wolle
Adres: Zuiderlicht 163
Mobiel: 0639136184
Email: info@creastudiojufwolle.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ik houd je op de hoogte van nieuwe cursussen, workshops en inspireer je met haakpatronen.  AANMELDEN NIEUWSBRIEF

© 2015 - 2021 Creastudio Juf Wolle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel