Cursus Granny squares haken

Vorige Artikel 7 van 7
€ 59,90 (inclusief btw)

Workshop Granny squares haken

Wil jij vierkantjes leren haken? Geef je dan op voor de cursus  granny squares haken. Granny squares zijn gehaakte vierkantjes waarmee je eindeloos kunt variëren. Niet alleen met het oog op het gebruik, maar ook in kleur en samenstelling. Er zijn een aantal manieren om de vierkantjes te haken. Je haakt stokjesgroepen en tussen de stokjes kan je een losse haken. Je haakt rond en kunt het zo groot maken als je wilt. Als je de basis kent kun je alles haken. Een kussenhoes, vestjes, plaids, boxkleden en nog veel meer.

Wat leer je: je leert de techniek van vierkantjes haken. Je gaat 4 vierkantjes haken en aan elkaar zetten. Dit is de basis om kleden, plaids en kussenhoesjes te maken. De les is geschikt voor beginners. Het is handig als je al stokjes en lossen kunt haken maar ik kan je dat ook tijdens de les leren.

Wat krijg je: De haakles op papier mee naar huis. Je kunt gebruik maken van het garen en haaknaalden van Creastudio Juf Wolle. Heb je al een aantal haaknaalden neem ze dan gerust mee. Ik heb haaknaalden te leen en te koop van Knitpro en Clover soft touch.

De cursus is 2 dagdelen van 2 uur
Waar: Locatie: Zuiderlicht 163, 1705 TS Heerhugowaard
Datum: nog niet bekend
Tijd: 13:30 - 15:30 uur
Kosten: € 59,90 voor 2 x 2  uur inclusief materiaal om te haken tijdens de les.

Aanmelden:Je kunt je aanmelden via email: info@creastudiojufwolle.nl of via dit artikel. Je klikt het aantal aan en kunt betalen met iDeal, Paypal, vooraf betalen, creditcard of contant bij afhalen. Tijdens de les kan je contant betalen en mobiel overmaken

Het lijkt mij leuk om jouw de granny's squares te leren. Je raakt na deze les geïnspireerd om met gehaakte projecten met vierkantjes direct aan de slag te gaan.

© 2015 - 2022 Creastudio Juf Wolle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel